Tractoare Second Hand

Tractoare AGRICOLE

Tractoare AGRICOLE de vanzare de la UTILBEN, importator de Utilaje Agricole. AICI gasiti TRACTOARE AGRICOLE SECOND din parcuri din NL si DE.

Vanzari Tractoare Agricole

    5 avantaje UTILBEN

UTILBEN, se ocupa de vanzari tractoare agricole din import din parcuri din Olanda si Germania. Multe alte firme se ocupa de vanzari tractoare agricole insa iata care sunt avantajele majore pe care UTILBEN vi le propune, in avantajul cumparatorului de tractoare agricole:

 1. De ce avem Prețuri Bune ?

  Datorită faptului că nu lucrăm cu stocuri aici în România, avem costuri operaționale foarte mici, prin urmare suntem foarte competitivi la prețul latractoare agricole.


 2. TVA = 0(zero) ?

  Factura se poate face direct din Germania sau Olanda fără TVA, datorită faptului că utilajele nu sunt aduse înca în țară, fapt care scade cu cel putin 24% pretul vanzarii la tractoare agricole.


 3. Vedeți înainte să cumpărați !

  Organizăm împreuna cu clienții, vizite în parcurile noastre de utilaje, înainte de achiziționarea utilajelor.


 4. Servicii Complete !

  Ne ocupam de toată partea de: documente, asigurări, transport, livrăm direct la sediul clientului din România.


 5. Garanție !

  Toate utilajele sunt complect verificate și cu service-ul la zi, înainte de a fi livrate. Sunt schimbate filtre, uleiurile și consumabilele necesare. De asemenea fiecărui cilent i se va furniza o Carte de Service cu istoricul complet al fiecărui tractoare agricole. 6.  

Tractoare Agricole Second Hand

UTILBEN vinde tractoare agricole second hand cu succes, avand pana in prezent peste 200 de clienti multumiti, asezati pe intreaga harta a tarii.

...